Begraafplaats gesloten van 31 maart t/m 4 april

26 maart 2014
Begraafplaats gesloten van 31 maart t/m 4 april

ALBLASSERDAM - De begraafplaats aan de Kerkstraat in Alblasserdam is van 31 maart tot en met 4 april 2014 tussen 7.00 en 16.00 uur gesloten. De gemeente ruimt dan algemene graven. Buiten deze tijden is de begraafplaats wel toegankelijk (tot zonsondergang). Eventuele begrafenissen kunnen gewoon doorgaan.
 
Bij vragen kunt u contact opnemen met de beheerder van de begraafplaats, Bas Stout of met Marja Smit-Langeveld via telefoonnummer 14 078.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.