Speel samen de Bijbelquiz in de Elthetokerk

18 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Speel samen de Bijbelquiz in de Elthetokerk

ALBLASSERDAM - Op 24 januari wordt in Alblasserdam weer de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld, al voor het 8e jaar tijdens de week van gebed van de eenheid, afwisselend in één van de deelnemende kerken.

De NBG-Bijbelquiz staat garant voor een gezellige avond. 'De Bijbelquiz van het NBG blijkt nog steeds heel populair te zijn', zegt samensteller Frans van Houwelingen van het NBG. 'Sinds 2005 maken we elk jaar een bijbelquiz en de belangstelling daarvoor neemt nog steeds toe. Door de quiz ga je met andere ogen kijken naar sommige bijbelverhalen. Zelfs in bekende verhalen ontdek je nieuwe dingen.

En misschien geldt dat ook voor het kijken naar mensen. Vaak horen we dat het houden van een bijbelquiz samenbindend werkt. Mensen uit verschillende kerken (of helemaal geen kerk) ontmoeten elkaar in een ontspannen en informele sfeer.'

Iedereen die in Alblasserdam met andere ogen naar elkaar én naar de bijbel wil kijken en elkaar wil ontmoeten is welkom op 24 januari 2019 in de Elthetokerk aan de Blokweerweg 22. Om 19.30 vindt de viering plaats in het kader van de week van gebed, aansluitend is er koffie en thee en om 20.30 zal de quiz beginnen (u kunt dus ook rond 20.15 binnenlopen) De toegang is gratis, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Aanmelden kan als team met 4 personen of individueel. Ook ter plaatse kunnen er teams gevormd worden. Maar u mag natuurlijk ook als toeschouwer komen. Aanmelden kan bij ds Hester Radstake radstake@elthetokerk.nl of 078 6912690. Het liefst voor 20 januari.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.