Projectkoor tegen kanker "Inspire2liveChoir" op Rijnmond TV.

03 oktober 2014
Projectkoor tegen kanker "Inspire2liveChoir" op Rijnmond TV.

ALBLASSERDAM - Tijdens de repetitie in de Ontmoetingskerk te Alblasserdam van het projectkoor "'Inspire2liveChoir", werden er donderdagavond door de regionale omroep Radio/TV Rijnmond, van dit koor televisie opnamen gemaakt. Dit in de aanloop naar het Jubileumconcert van en voor Peter Overduin, die zaterdag 4 oktober a.s. in de Grote Kerk te Dordrecht, zijn 25 jarige jubileum als dirigent zal vieren.

Door de omroep wordt niet alleen het bijzondere koor, dat uitsluitend zingt tegen kanker, in beeld gebracht. In het bijzonder wordt ook ingezoomd op de drijvende krachten achter dit koor, namelijk het dirigenten-echtpaar Karin en Peter Overduin en de sopraan, tevens zangcoach  Annelies Schep.

Met een bijzondere impressie laat de omroep zien wat het dirigenten-echtpaar de afgelopen 25 jaar voor de gemeenschap heeft betekent. Ook naar de toekomst toe staat het nodige op stapel. Zo is door het echtpaar recent in Barneveld met hetzelfde doel een tweede projectkoor opgericht. Dit onder de naam "Choir4Hope".

Veel hangt samen met het feit dat bij zijn vrouw Karin voor de tweede maal een niet te behandelen vorm van borstkanker is geconstateerd.

De opnamen worden al op vrijdag 3 oktober tussen 17.00 uur en 18.00 uur op TV Rijnmond uitgezonden.

Een mooi moment om even voor het avondeten in alle rust een voorproefje van het jubileumconcert te kunnen proeven.

Voor het concert dat om 19.30 uur begint, zijn aan de kerk nog toegangskaarten te koop. De kaarten kunnen ook per e-mail worden besteld via  karinoverduin@hotmail.com of telefonisch 078-6818260/06-40090931. Kosten € 15,= p.p. Kinderen t/m 12 jaar, halve prijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.