Interkerkelijke Vrouwenochtend met Elma van Willigen

23 januari 2017
Interkerkelijke Vrouwenochtend met Elma van Willigen

ALBLASSERDAM - Komende woensdag 25 januari, wordt er door een groep enthousiaste vrouwen uit diverse Alblasserdamse kerken voor de veertiende keer een Interkerkelijke Vrouwenochtend georganiseerd. Ieder jaar neemt een kerk het voortouw en samen met de andere kerken wordt een aansprekend programma bedacht. Dit jaar staat de organisatie onder leiding van de Hervormde Gemeente Wijk 1.

Dit keer zal gastspreekster Elma van Willigen spreken over het thema “PUUR”. Uitgangspunt is de Samaritaanse vrouw bij de put, die Jezus ontmoet.

Elma is getrouwd en moeder van 4 dochters. In het dagelijks leven is ze betrokken bij De Hoop/Leerwerkbedrijf Ambachtse bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht. Daar worden mensen opgevangen die veelal door psychische problemen, moeite hebben met werk of dagritme. Elma kan op een eenvoudige en beeldende wijze vertellen over wat het geloof inhoudt en hoe het zichtbaar wordt in ons leven. 

Ook dit jaar is er tijd voor ontmoeting. Onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers kunt u winkelen bij de diverse 'goede doelen' kraampjes. Er wordt deze morgen een collecte gehouden voor 2 projecten van “De Hoop”, speciaal gericht op vrouwen en voor de onkosten van de ochtend.

Wat maakt deze ochtenden zo bijzonder? Is het de ontmoeting? Het thema? Of een combinatie van deze elementen. Wat het antwoord ook is... alle vrouwen zijn welkom in de Grote Kerk aan het Cortgene. Vanaf 8:45 uur staan de deuren open. Het programma begint om 9.15 uur en duurt tot 11.30 uur.

Er is kinderopvang voor kinderen tot de leeftijd van zes jaar. De opvang zal er zijn voor kinderen van 0-3 jaar en voor kinderen van 4-6 jaar. Voor meer informatie of als er vervoer nodig is, kunt u bellen met Andrea Goedhart 078-6931255 of Joyce Verloop 078-6453908.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.