Familie de Haan zestig jaar getrouwd

14 november 2018 door Hennie van der Zouw
Familie de Haan zestig jaar getrouwd

ALBLASSERDAM - Het was op 13 november 60 geleden dat ze elkaar het ja woord gaven in het oude Gemeentehuis te Alblasserdam. En we hebben het over Abram de Haan en Marianne de Haan-Smit.

Hij is geboren en getogen in Alblasserdam en zij komt uit Hendrik-Ido-Ambacht. Nadat ze elkaar tijdens het schaatsen in Alblasserdam ontmoet hadden begon de romance, die tot op de dag van vandaag nog voort duurt.

Na zijn militaire dienst begon hij zijn bedrijf met 1 vrachtwagen. Dat was op 2 januari 1961. In het begin reed hij daar zelf op. Het echtpaar de Haan heeft 6 kinderen en 14 kleinkinderen en inmiddels hebben ze ook al 6 achterkleinkinderen.

Al 36 jaar wonen ze in hun prachtige huis aan de Cortgene en ze hopen daar nog lang te kunnen wonen.

Ze hopen hun huwelijksfeest te vieren in de Efteling en houden eerst nog een receptie.
Burgemeester Jaap Paans bracht hen een felicitatie bezoek op 14 november.

Foto's: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.