Wiekslag minioren zwemmen clubmeet

12 november 2018 door Hennie van der Zouw
Wiekslag minioren zwemmen clubmeet

ALBLASSERDAM - Zaterdag 10 november 2018 stond de Minoren Clubmeet 2018 voor de minioren van ZPC Wiekslag op het programma. De jaarlijkse clubmeet had dit jaar als thema Disney en de minioren hadden zich uitgedost als de 101 Dalmatiërs met de ploegleider als Cruella De Vil. Na de grote opkomst met alle 19 teams rond het zwembad kon de wedstrijd beginnen. De ‘blaffende bende’ van Wiekslag zwom knap naar een 7e plaats in het eindklassement.

Er werden deze middag maar liefst 20 PR’s gezwommen, waarbij de jarige Floris van der Valk het PR-record van de dag zwom. Hij verbeterde zijn tijd op de 100 meter wisselslag maar liefst met 12,13 seconden naar 1:47.57. Maar ook Julia Sterk zwom 10,05 seconden van haar tijd af op de 100 meter vrije slag en Amber Kroon zwom op deze afstand 10,02 seconden sneller.

Ook werden er prijzen opgehaald: Robine Kroon en Jasmijn Schoonen zwommen op de 50 meter schoolslag naar brons met een tijd van 54.04 en 51.64. Jasmijns tijd van 1:40.72 op de 100 meter wisselslag leverde een zilveren medaille op. Ivo Bot zwom in 42.42 naar het goud op de 50 meter rugslag en Owen Houdé was goed voor brons op deze afstand in 47.79.

De minioren hebben hun slogan: “Wiekslag gaat er 101% voor!” meer dan waargemaakt. Ze hebben een prestatie geleverd waar ze trots op mogen zijn en hebben daarnaast met elkaar een heel gezellige middag gehad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.