TTVA behaalt gemengde resultaten

24 september 2018
TTVA behaalt gemengde resultaten

ALBLASSERDAM - Na de vliegende start van vorige week is TTVA weer een klein beetje terug op aarde beland. TTVA 1, 5 en 7 wisten te winnen maar de andere teams liepen deze week wat schade op. Vooral TTVA 3 ging er hard met 0-5 af in de thuiswedstrijd tegen TOGB 3. Daar tegenover staat dan wel weer de ruime zege van TTVA 5 dat in Gorkum met dezelfde cijfers ging winnen.

Trefpunt 2 – TTVA 1   2e klasse  2-3
TTVA 1 toog afgelopen maandagavond naar Krimpen aan de IJsel voor hun tweede competitieronde. In een slecht verlichte zaal werd een krappe overwinning behaald op Trefpunt 2. Ron Kappen had het in zijn eerste partij niet gemakkelijk tegen Johan van Wingerden, maar in vijf games trok hij aan het langste eind. Ralph Faasen wist hierna knap in vier games te winnen van Hans-Peter Labee. Het dubbel was een eitje voor de heren van Trefpunt. TTVA kon hierin geen potten breken. Het derde puntje werd behaald door Ron Kappen die Labee in vier games wist te kloppen. Daarvoor had Ralph Faasen na een 7-11 winst in de eerste game tegen van Wingerden de pech dat de volgende drie games telkens met twee puntjes verschil (15-13, 13-11 en 12-10) naar zijn tegenstander gingen. TTVA 1 boekte dus de tweede zege op rij en gaat zich nu opmaken voor de clash met koploper Alexandria.

Alexandria 11 – TTVA 2   3e klasse  3-2
Je heet Yannick Geerlings, je bent zo’n 25 kilo kwijt en je doel is nu om geen potje te verliezen dit seizoen. Hij is er in ieder geval goed aan begonnen. Ook in de uitwedstrijd tegen Alexandria bleef hij namelijk ongeslagen. Het jammere is dat hij deze avond wat weinig steun kreeg van teamgenoot Rien de Heer. Die verloor beide enkelpartijen. Ook het dubbel ging naar  de heren Theo Bense en Demi Ronda van Alexandria.

TTVA 3 – TOGB 3   3e klasse  0-5
Gorden Finch en Rob Rutjes van TOGB waren een klein maatje te groot voor de heren van TTVA 3. Al moet gezegd worden dat er voor Remco Schimmel voldoende aanknopingspunten waren voor een beter resultaat. Hij verloor beide enkelpartijen krap in vijf games. Als hij het op kan gaan brengen om een gehele partij wat agressiever te gaan spelen gaat hij echt voor alle tegenstanders een gevaar worden in deze 3e klasse. Peter Houmes zal toch eens wat moeten gaan trainen want hij werd er gewoon clean afgespeeld deze avond. Ook het dubbel ging met duidelijke cijfers naar de mannen uit
Berkel en Rodenrijs.

TTVA 4 - Alexandria 13   4e klasse  1-4
Zowel Henk Mes als Ronald Muskiet hadden het deze avond heel erg moeilijk met de zeer direct spelende Paul Pronk van Alexandria, die dus ook twee keer met de winst aan de haal ging. Het dubbel met Mes en Muskiet was ook niet opgewassen tegen het Rotterdamse dubbel. Ronald Muskiet verloor eigenlijk een beetje onnodig zijn eerste partij van de avond tegen Otto Verschoor. Met wat rustiger spel had hier veel meer ingezeten voor Ronald. Henk Mes kon die rust wel opbrengen en won dan ook gemakkelijk van de genoemde Verschoor. TTVA 4 staat dus weer met beide benen op de grond.

Gorkum 3 – TTVA 5   4e klasse  0-5
TTVA 5 is als promovendus aan een verrassende start bezig van deze competitie. Ton de Boom en de voor het eerst weer competitie spelende Frank Jaquet lieten er in Gorkum geen gras over groeien. Willemstein en Scheurwater van het  thuisspelende team boden wel tegenstand maar werden op vakkundige manier aan de kant geschoven door de heren van TTVA 5. Zeven punten in de pocket na twee wedstrijden. Het had slechter gekund.

TTVA 6 – Alexandria 20   5e klasse  2-3
Nipt verlies voor TTVA 6. Allen Nico Barten wist beide tegenstanders in vier games te verslaan. Theo van der Schelling kwam in zijn enkel partijen gewoon wat te kort deze avond. Ook het dubbel met Barten/Verhaar ging in vier games naar de Rotterdammers.

Gorkum 5 – TTVA 7   7e klasse  2-3
TTVA 7 boekte vrijdagavond zijn tweede achtereenvolgende overwinning. Met een zeer goed spelende  Jordie Tanzarella als uitblinker, die zijn beide tegenstanders geen schijn van kans gaf. Ruth Sloof liet beide tegenstanders  juist ontsnappen. Haar beide enkelpartijen gingen in vijf games verloren waarvan de laatste zelfs met 16-14. Het dubbel met Arie en Ruth Sloof speelde het derde puntje binnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.