Allerlei activiteiten tijdens Week van de Ouderen in Alblasserdam

20 september 2018
Allerlei activiteiten tijdens Week van de Ouderen in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Vrijdag 5 oktober aanstaande is het weer Nationale Ouderendag. In het kader daarvan organiseren diverse organisaties uit Alblasserdam in de eerste week van oktober activiteiten voor senioren. Stichting Welzijn Alblasserdam, Bibliotheek AanZet, Rivas, Waardeburgh, Het Anker, ABC-team, BSSA, Landvast, PCOB en SSAA zorgen met elkaar voor een week vol leuke activiteiten.

Op maandag 1 oktober wordt de week geopend in Cultureel Centrum Landvast. Vanaf 13.00 uur kunnen ouderen genieten van films, live muziek en leuke optredens. Verder is het mogelijk een hapje te blijven eten tegen een gereduceerd tarief. In De Bibliotheek AanZet wordt op dinsdag 2 oktober een voorleesmiddag gehouden. Donderdag 4 oktober is er een muzikale middag bij Waardeburgh met ook de mogelijkheid om te blijven eten. Vrijdag 5 oktober zijn senioren welkom in Het Anker, waar optredens, een informatieve presentatie en aromatherapie de dag zullen vullen.

Op zaterdagmiddag 6 oktober kunnen senioren in de Blokweer laten checken hoe fit ze zijn. In ongeveer een uur tijd worden diverse onderdelen getest en krijgen bezoekers achteraf een beweegadvies. Ook zullen voedingsadviezen worden gegeven alsmede informatie over het nieuwe project ‘Alblasserdam Beweegt’.

Voor de maaltijden op maandag en donderdag zal een kleine bijdrage worden gevraagd. De meeste activiteiten hebben een doorlopend programma met vrije inloop. Kijk voor alle informatie over deze week op www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl of neem contact op via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078 – 20 21 22 0.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.