Dag van de Ouderen brengt beweging

04 oktober 2010
Dag van de Ouderen brengt beweging

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 1 oktober werd weer de landelijk Dag van de Ouderen gehouden, zo ook op verschillende locaties in Alblasserdam.
 
En werkgroep bestaande uit medewerkers van Stichting Welzijnswerk Ouderen Alblasserdam (SWOA), Rivas, Stichting Waardeburgh en  de plaatselijke ouderenbonden hadden een groot programma opgesteld.     

Niet alleen in De Alblashof, maar ook in het Makado Center, het MFC Maasplein en Landvast waren activiteiten georganiseerd.
 
In De Alblashof konden mensen vanaf vijftig jaar deelnemen aan een oogtest, hun gehoor laten testen en bloedsuiker laten prikken. Veder werd er een demonstratie gegeven door de gymnastiekvereniging KDO. In het in MFC Maasplein konden ouderen genieten van een optreden van het seniorenorkest. In Landvast werd 's middags een film speciaal vanwege de Dag van de Ouderen vertoond.
 
En in het Makado Center was een informatiemarkt met daarbij een Oud-Hollandse hapjeskar, een kaasproeverij, een silhouettekenaar en een optreden van een jazzformatie. 
 
015 en 004   - Optreden van Jazzorkest op Makado
001 – Dansen in de Alblasshof
024 – Het Seniorenorkest

Foto's: Joop Aret

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.