Jeugdtoernooi BCA afgelopen zaterdag was een groot succes

04 juni 2018
Jeugdtoernooi BCA afgelopen zaterdag was een groot succes

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag 2 juni vond voor het eerst sinds velen jaren weer een jeugdtoernooi bij Badmintonclub Alblasserdam (BCA) plaats. Naast vijf jeugdteams van BCA deden teams mee van VTO uit Comstrijen, Raptim uit Gorinchem en Orbiton uit Leidschendam.

BCA organiseerde het toernooi in verband met het 50-jarig jubileum van de vereniging dit jaar. Er waren drie poules verdeeld naar leeftijd. Soms was het niveauverschil wat groot, maar er werden ook veel spannende partijen gespeeld. Naast prijzen voor de eerste drie teams per poule kregen alle deelnemers een medaille als herinnering.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en hoopt dat BCA hiermee een nieuwe traditie is gestart en ieder jaar een jeugdtoernooi kan organiseren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.