Vanaf zaterdag 4 augustus past PostNL het netwerk brievenbussen in Alblasserdam aan

16 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Vanaf zaterdag 4 augustus past PostNL het netwerk brievenbussen in Alblasserdam aan

ALBLASSERDAM - Vanaf zaterdag 4 augustus 2018 past PostNL het netwerk van brievenbussen in het zuiden van Zuid-Holland aan. De reden voor de verandering is dat we in Nederland steeds minder post versturen. Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijderen we of verplaatsen we naar plaatsen waar veel mensen komen. Uitgangspunt is dat brievenbussen voor iedereen bereikbaar blijven. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

Brievenbussen bij zorginstellingen en verlaagde brievenbussen blijven om die reden dan ook staan. Bij het bepalen van de locaties houden wij rekening met de afstandseis voor brievenbussen zoals vastgelegd in de Postwet.

In het zuiden van de provincie Zuid-Holland blijven 800 brievenbussen staan, worden er 4 nieuwe brievenbussen geplaatst en 320 brievenbussen verwijderd. Dit betekent dat het totaal aantal brievenbussen in het zuiden van Zuid-Holland afneemt van 1120 naar 804 brievenbussen. Hieronder vindt u een overzicht van de aanpassingen Alblasserdam

Brievenbussen in Alblasserdam:
Alblasserdam: Van Eesterensingel - 118A - 2951CM - Blijft staan
Alblasserdam: Plantageweg 2 - 2951GP - Blijft staan
Alblasserdam: De Alblashof 1 - 2951XR - Blijft staan
Alblasserdam: Van Coulsterweg 2 - 2952CB - Blijft staan
Alblasserdam: Johan de Wittstraat 1 - 2953BG - Blijft staan
Alblasserdam: Scheldeplein 13 - 2953EV - Blijft staan
Alblasserdam: Scheepsbouwplein 2 - 2953XM - Blijft staan
Alblasserdam: West Kinderdijk 279 - 2953XT - Blijft staan
Alblasserdam: Blokweerweg 155 - 2954PC - Blijft staan

Alblasserdam: Ohmweg 38 - 2952BE - Nieuw te plaatsen

Alblasserdam: Akkerwinde 21 - 2951HB - Wordt verwijderd
Alblasserdam: Jacob Catsstraat 19 - 2951XD - Wordt verwijderd
Alblasserdam: Edisonweg 16 - 2952AD - Wordt verwijderd
Alblasserdam: Staalindustrieweg 28 - 2952AT - Wordt verwijderd
Alblasserdam: Vinkenpolderweg 32 - 2952AV - Wordt verwijderd
Alblasserdam: Ohmweg 84 - 2952BB - Wordt verwijderd
Alblasserdam: Blokweerweg 2 - 2953AB - Wordt verwijderd

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.