Projecten Soli afgesloten met slotconcert.

09 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Projecten Soli afgesloten met slotconcert.

ALBLASSERDAM - Met de zomervakantie in het vooruitzicht werden er bij Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam weer een aantal kortlopende muzikale projecten afgesloten. In samenwerking met KC de Twijn werd er in de voorbije weken na schooltijd hard gewerkt door het schoolkoor en de cursus “muziek is leuk”. Juf Desirée van Soli maakte de kinderen enthousiast voor muziek en dat was goed te horen tijdens het slotconcert. Ook bij het orkest was dit seizoen weer voldoende te beleven voor beginnende muzikanten. Dirigent Ivo Kouwenhoven presenteerde een programma van het opstaporkest waarin beginnende leerlingen samen spelen en ook van opleidingsorkest “Solide”.

Doorlopende leerlijn
Het was voor het in grote getalen aanwezige publiek dan ook goed zichtbaar hoe de doorlopende leerlijn bij Soli werkt en iedereen op het eigen niveau mee kan doen in de verschillende orkesten.
Ook na de vakantie starten er weer nieuwe projecten bij Soli en tijdens jeugdland kan er onder professionele begeleiding weer naar hartenlust gespeeld worden op de verschillende blaas en slagwerkinstrumenten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.