Stichting Anders: 'Vakkundige ondersteuning voor financiële knokpartij'

28 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Stichting Anders: 'Vakkundige ondersteuning voor financiële knokpartij'

ALBLASSERDAM - Wat geweldig toch dat er voor bijna elke hulpvraag wel een ondernemer te vinden is die voor iemand in de bres wil springen. Zo ook dit keer toen er een financieel expert werd gezocht voor serieuze financiële zorgen.

Knokken met financiën
De hulpvraagster knokt om uit de schulden te komen na een onfortuinlijk verlies van haar onderneming. Door ongelukkige omstandigheden bleef mevrouw met een grote schuld achter en kwam ze met haar twee kinderen in de bijstand terecht. Om verdere problemen te voorkomen was het van groot belang dat een aantal oude aangiftes inkomstenbelasting en omzetbelasting correct werden ingediend.

Vakkundige rust
Stichting Anders benaderde Ellen Stok van E.S. Belastingadvies uit Alblasserdam. Ze was als partner al snel bereid om belangeloos contact op te nemen met mevrouw en haar te ondersteunen bij de financiële vraagstukken. Na een zorgvuldige begeleiding, contact met inspecteur en het indienen van de aangiftes mocht de hulpvraag succesvol afgesloten worden. Mevrouw was erg blij met de steun en liet weten dat ze onder de indruk was van de snelle, vakkundige en professionele manier waarmee Ellen dit in alle rust had kunnen oplossen.

Stichting Anders geniet van dit soort verbindingen. Van mensen die elkaar ontmoeten, bereid zijn voor elkaar te zorgen en samen Nederland nóg een stukje mooier maken.

Meer van dit soort bijzondere geef-verhalen lezen?
Hou dan vooral ook onze Facebookpagina in de gaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.