TTVA flitst uit de startblokken

16 september 2017
TTVA flitst uit de startblokken

ALBLASSERDAM – De teams van tafeltennisvereniging TTVA zijn de afgelopen week weer begonnen aan de diverse competities. Vier wedstrijden en evenzoveel keer bleven de punten in Alblasserdam. Ron kappen, Patrick van der Heiden en Wim Verschoor hebben alle drie nog een 100% score staan. En hele goede start dus voor TTVA.

TTVA 1 – Overschie 1   Duo   2e Klasse  4-1
Hele goede start voor TTVA Duo 1. Ron kappen won zowel van Ardeshir Amini als van Glenn Krijgsman in drie games. In alle twee enkelpartijen was hij echt veel te sterk. Ralph Faasen wist knap te winnen van Krijgsman maar moest Amini toch feliciteren na een spannende partij. Het dubbel had eigenlijk niets om het lijf. Kappen/Faasen speelde een demonstratie potje tegen het dubbel van Overschie. In drie games waren ze veel te sterk. Mooie uitslag om het seizoen mee te beginnen. Komende week zijn de heren vrij. De uitwedstrijd tegen het sterke Tavenu is namelijk verzet naar maandag 16 oktober.

TTVA 1 – TOG 3    Regulier  3e Klasse   8-2
TTVA1 regulier had het bij tijd en wijle niet gemakkelijk tegen het gepromoveerde TOG 3 uit Maasluis. Maar dat lag eigenlijk meer aan hun zelf dan aan de tegenstander die nu niet echt tot de top van deze klasse gerekend mag worden. Maar onder wat meer spanning je eigen spel blijven spelen,  blijkt dan toch moeilijker dan je zou denken. Patrick van der eigende zich een hattrick toe. Zowel Yannick Geerlings en Rien de Heer wisten beide twee partijen te winnen. Het achtste punt kwam tot stand door dat het dubbel van Geerlings/v/d Heiden makkelijk in winst werd omgezet. Uiteindelijk dus toch een ruime overwinning voor de heren van TTVA 1.

TTVA 2 – Boomgaardshoek 1  Regulier  4e Klasse  8-2
TTVA 2 regulier is het team waar veel van wordt verwacht. Zelfs een titel wordt in de wandelgangen al aan hun toe gedicht, al moet dat nog wel even gebeuren. Maar het moet gezegd worden dat ze deze week heel erg goed uit te startblokken schoten.  Het Hoogvlietse Boomgaardshoek werd vanaf het begin flink onder druk gezet en dat resulteerde in een snelle 5-1 tussenstand. Onder leiding van Wim Verschoor die zelf een hattrick scoorde wist men ook gewoon door te drukken. Zowel Remco Schimmel als Ton de Boom wisten beide twee partijen te winnen. Het dubbel van Verschoor/Schimmel  was ook nog te sterk voor hun opponenten. Een hele mooie 8-2 overwinning om mee te beginnen in wat misschien wel een heel mooi seizoen zou kunnen worden.

TTVA 3 – VCS 3    Regulier   5e Klasse  6-4
De mannen van TTVA 3 liepen vrij snel uit naar een 5-1 voorsprong tegen het Sleeuwijkse VCS. Maar tegen de tijd dat de kers op de taart moest worden gezet kwam de klad er een beetje in.  Zowel Jeroen Veth als Ab de Groot wisten beide twee partijen te winnen. Gerrit Verhaar wist één maal te winnen. In zijn laatste partij liet hij Henny Hendriks eigenlijk ontsnappen door halverwege de partij gewoon te stoppen met het spelen van zijn eigen spel. Ab de Groot en Henk Mes wisten het dubbel in drie games binnen te halen. Een nipte 6-4 overwinning dus die misschien best een puntje ruimer had kunnen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.