Help Frans Stam mee te doen aan de Muskathlon in Uganda

17 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Help Frans Stam mee te doen aan de Muskathlon in Uganda

ALBLASSERDAM - In 6 landen organiseert de 4e Musketier in samenwerking met Compassion Muskathlons. In Ethiopië, Ecuador, Dominicaanse republiek en Uganda kunnen mannen en/of vrouwen een marathon wandelen (60 km), hardlopen (21,1 of 42,2 km) of mountainbiken (> 100 km).

Alblasserdammer Frans Stam wil voor het goede doel meedoen op de mountainbike met de Muskathlon in Uganda.

Hij zegt hierover: "Ik ben op zoek naar meer balans in mijn leven. Een balans die meer laat zien dat ik wil volgen in de voetsporen van Jezus, ook als het gaat om de zorg voor mijn medemens, die niet in zo'n bevoorrechte positie als ik is geboren en grootgebracht. Welke plaats hebben in mijn leven de arme, de wees, de verdrukte, de vluchteling en de zieke? God heeft me veel gegeven, Zichzelf, mijn vrouw Denise en onze kinderen. Het is mijn verlangen mee te doen aan de Muskathlon in Uganda om zodoende iets te betekenen voor mensen die ik niet eens ken, omdat ik weet dat het een goed werk is. Je kunt me op 2 manieren helpen kinderen hoop en perspectief te geven Ten eerste door een gift te doen. Ten tweede door een kind te sponsoren voor tenminste 3 jaar tegen EUR 33 per maand (dit verhoogt mijn sponsorbedrag met EUR 1.000). Help je mee? Super!

Mijn streven is een totaal aan sponsoring van EUR 15.000." Tot zover Frans Stam op de website www.muskathlon.com

Klik hier voor alle gegevens.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.