Aankondiging Kemper schaaktoernooi 28 maart in Cultureel Centrum Landvast

17 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Aankondiging Kemper schaaktoernooi 28 maart in Cultureel Centrum Landvast

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Op zaterdag 28 maart organiseert Schaaklclub Papendrecht / Alblasserdam het Kemper schaaktoernooi. Een gezellig toernooi, dat gehouden zal worden in het Cultureel Centrum Landvast, in Alblasserdam.

De eerste zet zal worden verricht door de Wethouder van sport en cultuur Arjen Kraijo.

Inschrijven voor het toernooi kan via de site http://www.bezichtig.nu/schaakclub   

Overigens op 6 juni zal het Kemper jeugdschaaktoernooi (onderdeel van de GrandPrix) in Landvast plaatsvinden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.