Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor NLdoet in 'De Alblashof''

06 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor NLdoet in 'De Alblashof''

ALBLASSERDAM - Verpleeghuis De Alblashof haalt dit jaar het voorjaar in huis tijdens de landelijke NLdoet dag op zaterdag 22 maart. Daarvoor is de inzet van enthousiaste vrijwilligers nodig die op deze dag van 13:00 tot 16:00 uur de handen uit de mouwen willen steken. Vijf leden van de Rotaryclub Kinderdijk en een aantal scholieren die op deze maner invulling geven aan hun maatschappelijke stage hebben zich al aangemeld als vrijwilliger. Mensen die ook graag hun steentje willen bijdragen kunnen zich als vrijwilliger aanmelden op www.nldoet.nl.

De Alblashof zomerklaar maken
De Alblashof zoekt vrijwilligers om de locatie om te toveren tot een kleurrijke omgeving. Terwijl de bewoners worden vermaakt door Faria-Clowns, helpen vrijwilligers om de tuin zomerklaar te maken. Daarnaast vullen zij bloembakken met vrolijke lentebloemen om huiskamers en balkons mee op te fleuren.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u ook graag uw steentje bijdragen? Meld u dan aan als vrijwilliger op www.nldoet.nl. Voor meer informatie over de activiteitein die in De Alblashof worden georganiseerd kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.