Voorlopige gunning voor herstructurering Vinkenwaard-Noord

03 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Voorlopige gunning voor herstructurering Vinkenwaard-Noord

ALBLASSERDAM - 'Van der Werff Infra' uit Alphen aan den Rijn is als meest gunstige inschrijver uit de bus gekomen om bedrijventerrein Vinkenwaard-Noord te herstructureren.

Tijdens de aanbesteding van donderdag 30 januari behaalde de aannemer de meeste punten om voor gunning volgens EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) criteria in aanmerking te komen. Er is beoordeeld op plannen van aanpak en prijs.

De gemeente heeft een primeur: Vinkenwaard is het eerste civiele project in Alblasserdam waar de aanbesteding niet alleen over de (laagste) prijs gaat. Andere competenties spelen ook mee: bereikbaarheid, communicatie, duurzaamheid en nazorg wegen mee in de beslissing.
 
Werkzaamheden
Het project loopt nog volgens de oorspronkelijke planning. De werkzaamheden worden in 2014 afgerond. De officiële gunning vindt over drie weken plaats, als de bezwaartermijn afloopt.
 
Informatiebijeenkomsten
Het project herstructurering Vinkenwaard-Noord is tot stand gekomen samen met de ondernemers en bewoners. Diverse informatiebijeenkomsten vonden plaats en de formatie van de projectgroepen heeft geresulteerd in een beeldkwaliteitplan waar iedereen zich in kan vinden en dat de basis is geweest voor het definitieve ontwerp.
 
Vinkenwaard
Het 18,5 ha tellende bedrijventerrein is aan vernieuwing toe en moet een kwalitatieve en duurzame vestigingsplaats voor ondernemers worden. Alles wordt aangepakt. Van de entree van het terrein tot de parkeerplaatsen en van riolering, wegen, bewegwijzering, groenvoorzieningen tot straatverlichting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.