Sluiting De Abdij

08 augustus 2012
Sluiting De Abdij

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 3 augustus 2012 heeft de burgemeester van de gemeente Alblasserdam de exploitant van De Abdij aan de Dam 41 onder toepassing van bestuursdwang gelast dit horecabedrijf te sluiten.

De sluiting moest voor 8 augustus 2012 hebben plaatsgevonden en de exploitant heeft hier inmiddels aan voldaan. De bestuursdwang is opgelegd vanwege het structureel overtreden van de geluidsnorm. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.