Burgernet boekt succes

31 januari 2012

ALBLASSERDAM - Dankzij het gebruik van Burgernet is een fiets teruggevonden. De fiets werd op maandagavond 31 januari gestolen in de Fop Smitstraat. Via Burgernet werden omwonenden gevraagd om mee uit te kijken naar de dief. 

 
Hoewel de man niet meer werd gezien, is de fiets de volgende dag wel teruggevonden. Een oplettende burger, die de omschrijving van de fiets had gelezen in het Burgernetbericht, zag hem liggen in een sloot van het park aan de Lekstraat. De eigenaresse, een 52-jarige vrouw uit Alblasserdam, was blij haar fiets weer terug te hebben.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.