Woningbrand

17 januari 2012

ALBLASSERDAM - Een brand op de eerste etage van een woning in de Lekstraat in Alblasserdam heeft veel schade veroorzaakt. De brand, die ontstaan was op de kinderkamer, werd op maandagavond 16 januari 2012 ontdekt door de kinderen. De brandweer heeft ondermeer een ladderwagen gebruikt om de brand te blussen. De zes bewoners werden ter plaatse gecontroleerd door de ambulance. Drie van hen, een 42-jarige man en twee kinderen van 6 en 4 jaar, zijn naar het ziekenhuis gebracht vanwege het inademen van rook. Het vermoeden bestaat dat de brand is ontstaan in een stopcontact. De aanliggende woningen hebben tijdens de brand geen gevaar gelopen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.