Voorlopig nog geen evacuatie polder Nieuwland

05 januari 2012

ALBLASSERDAM - Een evacuatie van bedrijventerrein Polder Nieuwland is vooralsnog niet nodig, deelt Waterschap Rivierenland deelde donderdagmiddag 5 januari mee. Om 15:00 uur wordt het hoogste punt verwacht. Op vrijdag 6 januari wordt om 0.30 uur wederom hoog water verwacht, wat dan een nieuw meetmoment zal zijn.

Eerder werd nog serieus rekening gehouden met een evacuatie, zie bericht onder. Dit bericht werd voor de zekerheid alvast doorgeven.

Alle bedrijven op het bedrijventerrein Nieuwland Parc hebben vandaag politieagenten op bezoek gekregen met een brief van de gemeente Alblasserdam en Papendrecht, met daarin informatie over wat te doen bij een evacuatie.

De beleidsteams van de gemeente Alblasserdam en Papendrecht zullen de ontwikkelingen op de voet blijven volgen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.