Badmintonclub Alblasserdam wint 8.540 euro in televisieprogramma 'Echt Waar'

30 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Badmintonclub Alblasserdam wint 8.540 euro in televisieprogramma 'Echt Waar'

ALBLASSERDAM - Badmintonclub Alblasserdam heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden op SBS6, 8.540 euro in de wacht gesleept voor haar club. Na een spannende strijd wist de badmintonclub die is aangesloten bij de VriendenLoterij, 8.540 euro van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor het uitbreiden van de trainingsfaciliteiten.

Gianni Massaro van Badmintonclub Alblasserdam: "Dit is fantastisch! Met dit bedrag willen we onze trainingsfaciliteiten uitbreiden, waaronder badmintonmachines en nieuwe shuttles. Op die manier hopen we nieuwe spelers aan te kunnen trekken."

Echt Waar?!
In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij 10.000 euro om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt nog tot het einde van het jaar.

Echt Waar?! is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Structurele financiële steun vanuit de VriendenLoterij
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen.

Fotocredits Roy Beusker Fotografie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.