Verdeeld succes voor TTVA in eerste competitie helft

28 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Verdeeld succes voor TTVA in eerste competitie helft

ALBLASSERDAM - Toch een beetje gemengde gevoelens bij TTVA over de eerste helft van de najaarscompetitie. Er zijn twee teams die nog steeds goede kansen hebben op een kampioenschap in hun klasse. TTVA 5 en 7 staan er beide heel erg goed voor. In schril contrast daarmee zijn de posities van TTVA 1 en  4. Je zou die positie het troosteloos kunnen noemen. TTVA 2 en 6 doen het gewoon goed en draaien tot op heden gewoon netjes mee.

NN Rotterdam 2 – TTVA 2   3e Klasse  3-2
TTVA 2 moest afgelopen week eigenlijk een beetje onnodig een kleine nederlaag slikken in de uitwedstrijd tegen Nationale Nederlanden. Wim Verschoor had wat andere dingen aan zijn hoofd en dat was dus ook te merken. Normaal toch zeker goed voor een puntje, moest hij nu beide tegenstanders feliciteren. Remco Schimmel wist dat ene puntje wel te pakken en samen met Wim werd ook het dubbel in winst omgezet. Door deze kleine nederlaag raakt TTVA 2 een beetje achterop als het gaat om de bovenste plek in de stand.

Salamanders  11 – TTVA 4   4e Klasse  5-0
De zoveelste grote nederlaag voor TTVA 4 en het gekke is dat dit nog steeds niet dodelijk hoeft te zijn, als het gaat om degradatie. In Wateringen was het thuisspelende duo  Stolk en Vissers veel te sterk voor Ab de Groot en Ronald Muskiet. Slechts één maal wisten ze een game af te snoepen van de tegenstander. De heren waren dus heel erg vroeg thuis deze avond.

Tavenu 5 – TTVA 5    5e Klasse  0-5
Ook in Numansdorp toonde TTVA 5 geen genade. Voor de tweede keer dit seizoen  werd er een maximale score op de borden gezet. Zowel  Frank Jaquet als Ton de Boom waren veel te sterk voor Vreeman en de Vries van de opponent. Uit pure balorigheid werden er nog twee games cadeau gedaan aan de tegenstander. Ja ja…  de heren zijn echt wel sociaal hoor!  Men staat met 22 uit 5 stijf bovenaan in 5A. De eerstvolgende moet met een verrekijker worden gezocht op een punt of 12!!!

TTVA 6 – Serve 71 3    5e Klasse   3-2
TTVA 6 had het lastig tegen het Ambachtse Serve 71 3. Zowel Gerrit Verhaar als Jeroen Veth wonnen hun enkel tegen de pas getrouwde Gerard Maaskant (zou het daar aan gelegen hebben?).  Beide moesten echter Erik van Gent wel feliciteren. Hij was simpelweg wat te sterk voor de TTVA-ers. Winst in het dubbel met Gerrit Verhaar en Nico Barten zorgde echter voor een kleine 3-2 overwinning deze avond.

Dordrecht 14 – TTVA 7    6e Klasse  Uitgesteld

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.