TTVA 2 doet mee om de bovenste plaats

07 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
TTVA 2 doet mee om de bovenste plaats

ALBLASSERDAM - Door een 2-3 winst in Hoogvliet blijft TTVA 2 nadrukkelijk mee doen om de bovenste plaats in 3B. Ook TTVA 5 doet het uitstekend. Afgelopen week waren zij Boomgaardshoek de baas. TTVA 1 en 4 blijven zorgenkindjes.

TTVA 1 - Trefpunt 1   2e Klasse  0-5
TTVA 1 kreeg afgelopen maandagavond een flink pak slaag van Trefpunt 1 uit Krimpen aan de IJssel. Reer en van Zwienen waren simpelweg te sterk voor het dolende TTVA 1. Yannick Geerlings kwam tegen Reer nog wel tot een vijfde game maar gaf het daar in echt volledig weg door concentratieverlies. Henk Mes kon in beide enkel partijen echt geen enkel aanknopingspunt vinden en ging dus ook roemloos ten onder. Het zelfde gold ook voor het dubbel wat Geerlings en Mes op de tafel legde. Het was een sterke en vaste tegenstander maar er mag misschien toch wel wat meer verwacht worden van TTVA 1. Een vijfde plek in de stand is wat er overblijft op dit moment en dat is niet genoeg.

Boomgaardshoek 3 – TTVA 2  3e Klasse  2-3
TTVA 2 blijft het goed doen in 3B. Ook zij togen naar Hoogvliet voor het treffen met Boomgaardshoek 3. Peter Houmes won zijn partij tegen John Paans met speels gemak maar moest het onderspit delven tegen Mireille Steel Troost.  Remco Schimmel daar in tegen wist beide tegenstanders te verslaan. Tegen Steel Troost ging dat niet gemakkelijk maar met 4-11 in de vijfde game wist hij toch de winst naar zich toe te trekken.  Het dubbel van Peter en Remco had alles misschien nog wat mooier kunnen maken, maar ging helaas net met 11-6 naar de mensen in Hoogvliet. TTVA 2 blijft na deze uitslag gedeeld eerste. 

TTVA 4 – VVV 5    4e Klasse  1-4
Het verschil is wekelijks niet zo groot met de tegenstander maar toch wordt TTVA 4 er wekelijks aardig af gespeeld. Zo ook deze avond tegen VVV 5 uit Leidschendam. Alleen Ronald Muskiet wist tegen Jansen een partij te winnen. Ook in het dubbel lagen er kansen, maar Muskiet en de Groot gingen helaas met 11-13 in de vijfde game ten onder. Alle andere partijen gingen met speels gemak naar de tegenstander. Ook voor TTVA 4 beginnen de alarmbellen inmiddels toch wel te rinkelen.

Boomgaardshoek 5   5e Klasse  1-4
Ton de Boom en Frank Jaquet zijn na twee wedstrijden de trotse koploper in 5A. Ook in Hoogvliet werd ruim gewonnen van Boomgaardshoek 5. Frank Jaquet is nog ongeslagen dit seizoen en Ton de Boom voegt daar elke wedstrijd zijn partijtje aan toe. Het lijkt een prima scenario voor een kampioenschap, al is dat nog wel ver weg. Ook in het dubbel zijn beide nog ongeslagen en ook dat is elke wedstrijd een zeer nuttig puntje.

TTVA 6 – Gorkum 4   5e Klasse  2-3
Zowel Jeroen Veth als Gerrit Verhaar wonnen deze avond  beiden van Gommers van Gorkum 4. Zat er verder nog meer in, jawel! Jeroen Veth ging tegen Korevaar in vijf games ten onder. De uitslag had dus ook andersom kunnen zijn. Het dubbel was duidelijk voor de mensen uit Gorkum. Een krappe nederlaag dus, wat een plaatsje in de middenmoot oplevert.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.