Familie Ahmetoglou 50 jaar getrouwd

25 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Familie Ahmetoglou 50 jaar getrouwd

ALBLASSERDAM - Het was de 22ste juni 50 jaar geleden, dat Nurettin zijn Hayriye trouwde in de provincie West Tracie, wat toen nog een deel van Turkije was, maar in Griekenland ligt. Een gebied waar het paar elk jaar weer terug keert, omdanks het feit dat ze Nederland als tweede vaderland beschouwen.

Nurettin, geboren op 16 maart 1942, kwam in 1969 naar Alblasserdam, waar hij zijn loopbaan begon bij de toenmalige Kabelfabriek. Het was een jaar later dat zijn echtgenote, Hayriye (geboren 19 september 1951), ook naar Nederland kwam om samen met Nurettin een gezin te stichten……., zij kregen een tweeling, twee zonen, die momenteel 36 jaar zijn. Hun namen zijn Cetia en Metia.

Momenteel genieten ze van hun pensioen, want Nurettin is al op 63 jarige leeftijd met vroeg pensioen
gegaan. Burgemeester Jaap Paans bracht hen op 24 juni jl.een felicitatiebezoek.

Foto: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.