Gedeelte begraafplaats wordt geruimd

27 juni 2013
Gedeelte begraafplaats wordt geruimd

ALBLASSERDAM - In het tweede kwartaal van 2014 zal de gemeente beginnen met het ruimen van een gedeelte van de begraafplaats. Het gaat om algemene graven waarvan de uitgiftetermijn van 20 jaar is verstreken.

Dit zijn de graven in vak K, lijn 05, nummer 01 t/m 18 en vak K, lijn 06, nummer 01 t/m 18. Ook een aantal particuliere graven waarvan schriftelijk afstand is gedaan door de rechthebbende, zullen worden geruimd. Verder zullen particuliere graven, waarvan het recht vervallen is verklaard, worden geruimd.

Het recht van deze particuliere graven is vervallen verklaard, omdat er om verschillende redenen niet is gereageerd. Ook niet na een oproep in de media.
 - Het recht na overlijden van de rechthebbende is niet tijdig overgeschreven.
 - Het recht is niet tijdig verlengd
 - De rechthebbende heeft zich niet meer gemeld, of is niet meer te traceren.

Binnenkort wordt gestart met het verwijderen van de beplantingen en voorwerpen. Voor monumenten en andere voorwerpen, kunt u bellen met de heer B. Stout via 06 - 23 74 86 76. Zonder afspraak worden de monumenten vernietigd.

Als één van uw verwanten op het genoemde gedeelte van de begraafplaats ligt, kunt u voor vragen of opmerkingen contact opnemen per mail, post of telefoon te doen. Vóór 15 september 2013 moet u het via post kenbaar maken, als u tot herbegraven of crematie wilt overgaan

Post
Gemeente Alblasserdam
t.a.v. Begraafplaatsadministratie
Postbus 2
2950 AA Alblasserdam

Mail
begraafplaats@alblasserdam.nl

Telefoon
078 - 770 60 20 (mevrouw M. Smit-Langeveld)
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.