Ook dit jaar weer opruimactie vuurwerkafval Alblasserdam

20 december 2016 door Hennie van der Zouw
Ook dit jaar weer opruimactie vuurwerkafval Alblasserdam

ALBLASSERDAM - De gemeente Alblasserdam houdt in samenwerking met snackbar Den Dam dit jaar voor de 13e keer een opruimactie van het vuurwerkafval. Op maandag 2 en dinsdag 3 januari kan bij diverse inzamelpunten vuurwerkafval worden ingeleverd. Voor elke volle zak krijgt u een bon. De bonnen zijn dit jaar voor het voor diverse producten inwisselbaar, zoals een patatje, frikadel of kroket. De bonnen kunnen tot en met zaterdag 7 januari 2017 worden ingeleverd.

Inzamelpunten
- Scheldeplein
- Parkeerplaats bij Dirk van den Broek
- Parkeerplaats achter het gemeentehuis.
De inzamelpunten zijn open van 10.00 – 15.00 uur.

Vuurwerk
De gemeente vraagt aandacht voor het feit dat het verboden is om vóór 31 december 18.00 uur of na 1 januari 02.00 uur vuurwerk af te steken of bij zich te hebben. Mensen die toch vuurwerk afsteken of bij zich hebben kunnen worden aangehouden door de politie. Jongeren tot achttien jaar die worden aangehouden worden verwezen naar Halt Zuid-Holland Zuid. Door Halt Zuid-Holland Zuid worden taakstraffen opgelegd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.