Rommelmarkt en Verkoping ten bate van 'De Schutse' levert 80.000 euro op

12 april 2014 door Hennie van der Zouw
Rommelmarkt en Verkoping ten bate van 'De Schutse' levert 80.000 euro op

ALBLASSERDAM - Ook dit jaar was op zaterdag 12 april 2014 er weer een grote rommelmarkt en Verkoping ten bate van de gehandicaptenorganisatie De Schutse op het plein voor het Gemeentehuis in Alblasserdam.

Ruim 100 kramen met een grote diversiteit aan artikelen stonden dan ook weer voor de bezoekers gereed: hoeden, fotokaarten, boeken (nieuwe - en tweedehandse), gebakken vis, etenswaren, crea-artikelen, leuke dingen voor in en om het huis, sieraden, ambachtelijk gevlochten mandwerk, kortom u kunt het zo gek niet opnoemen of het was er te vinden.

Het mooie weer zorgde voor een grote toeloop en een gezellige sfeer op deze drukke markt. De totale opbrengst was dit keer een record van liefst € 80.000,-

Foto: Hennie van der Zouw

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.