Actiemarkt Alblasserdam levert 23.000 euro op

04 juni 2012
Actiemarkt Alblasserdam levert 23.000 euro op

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 2 juni hield de Gereformeerde Gemeente die kerkt aan de Plantageweg haar 8e actiemarkt op het terrein van Abr. de Haan aan de Edisonweg. Het was de hele dag zonnig weer met af en toe bewolking.

Ook dit jaar waren er meer dan 100 kramen met allerlei waren zoals gereedschap, noten, fruit, kleding, speelgoed, boeken en een rommelmarkt. De opbrengst was deze keer zo'n 23.000 euro en wordt gebruikt om de hypotheek van kerk af te lossen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.