Bestemmingsplan Dijklint gewijzigd

18 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Bestemmingsplan Dijklint gewijzigd

ALBLASSERDAM - Op 28 januari 2014 heeft de gemeenteraad van Alblasserdam het bestemmingsplan Dijklint gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan en andere relevante stukken liggen met ingang van 14 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. De bekendmaking is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Beroep
Tijdens de ter inzage ligging kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het bestemmingsplan treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.