Groot onderhoud begraafplaats onderweg

21 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Groot onderhoud begraafplaats onderweg

ALBLASSERDAM - Van begin deze maand februari tot eind april vindt er groot onderhoud plaats aan de  begraafplaats Oude Torenhof in Alblasserdam.

Op 4 februari 2019 startte een aannemer met het ophogen van de tegelpaden en grindpaden van vakken D, F en J. Het ophogen is eind februari gereed. Op 4 maart 2019 worden de grafvakken D, F en J aangevuld en de bijbehorende grafmonumenten rechtgezet. Dit is eind april gereed.

De planning is onder voorbehoud van onvoorziene (weer)omstandigheden.

De begraafplaats blijft gewoon open voor bezoek, dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.