Omleiding fietsers dorp in vanaf Wensveenrotonde

25 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Omleiding fietsers dorp in vanaf Wensveenrotonde

ALBLASSERDAM - Uit veiligheidsoverwegingen worden fietsers, die vanaf de Wensveenrotonde het dorp in willen rijden, vanaf woensdag 25 oktober ter hoogte van deze rotonde omgeleid via de Edisonweg-Voltastraat-Polderstraat. De afsluiting geldt tot en met 2 december. Fietsers dorp uit kunnen van de Oude Torenweg gebruik blijven maken.

Veiligheid voorop
De onderhoudswerkzaamheden op het traject Randweg-Oude Torenweg vorderen zo ver dat het werkvak te veel ruimte vraagt om (groepen school-)fietsverkeer op een verantwoorde wijze in twee richtingen toe te laten. Omleidingsroutes worden aangegeven door borden met fietssymbolen. Ook voor fietsers die ter hoogte van de Wensveenrotonde van en naar sportpark Souburgh en Oud-Alblas willen, is een omleidingsroute beschikbaar. Deze loopt via de Wensveenrotonde en de Poldersemolenweg.

Fietsers uit woonwijk De Waterhoven kunnen dorp in (richting Randweg) gebruik maken van de uitgang aan de Emmertarwehof.

Nieuw asfalt en veiliger voor fietsers
De werkzaamheden voor het gehele project Oude Torenweg houden diverse aanpassingen in aan kruispunten op de route. Het verbeteren van de veiligheid voor fietsers staat hierbij centraal. Ook krijgt het wegdek op de Wensveenrotonde tot en met de kruising Randweg/Vondellaan een nieuwe deklaag.

Meer informatie
Meer informatie over dit project staat op www.alblasserdam.nl/werk-in-uitvoering/herinrichtingsprojecten/oude-torenweg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.