TTVA 1 boekt nuttige zege

08 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
TTVA 1 boekt nuttige zege

ALBLASSERDAM - TTVA 1 boekte in de uitwedstrijd tegen De Sprint in Brielle een nuttige zege. Men houdt hiermee de koppositie in het zicht. Ook TTVA 2 blijft samen met Alexandria koploper in de derde klasse. Verrassende koploper TTVA 5 wist ook nu met de uitblinkende Frank Jaquet de winst in eigen huis te houden.
TTVA 7 wist ook zijn derde wedstrijd in Dordrecht in winst om te zetten.

De Sprint 1 – TTVA 1   2e klasse                     2-3
Gewoon een nette zege voor de heren van TTVA 1. Vader en zoon Olsson zorgde in Brielle voor gedegen tegenstand. Ron Kappen was ze beide de baas en verspeelde niet meer dan twee games. Hij is na vier speelrondes nog steeds ongeslagen. Ralph Faasen volgde goed met een zege op Olof Olsson.  Het dubbel van Kappen en Faasen is de laatste weken een beetje van de leg. Ook nu moesten zij dit punt aan de tegenstanders laten. TTVA 1 staat op een gedeelde tweede plaats met slechts een puntje achterstand op de kop.

TTVA 2 – DFC 1    3e klasse  3-2
Krappe overwinning  voor TTVA 2 die eigenlijk geheel op het conto kan worden geschreven van de nog steeds ongeslagen Yannick Geerlings. Hij wist heel eg gemakkelijk af te rekenen met zowel John als Mike Kirchoff van DFC. De zeer mat spelende Rien de Heer kwam er tegen beide tegenstanders eigenlijk niet aan te pas. Hij had alleen een aandeel in het gewonnen dubbel. Wel is waar dus een kleine zege maar dit was wel genoeg om koploper te blijven in 3L.

NN Rotterdam 3 – TTVA 3  3e klasse  4-1
Het gaat heel lastig worden voor de heren van TTVA 3. Ook afgelopen donderdag werd er weer verloren van Nationale Nederlanden. Wim Verschoor kon het niet bolwerken tegen de met storend materiaal spelende tegenstanders. Peter Houmes wist het enige puntje binnen te slepen door winst op Vliegenthart. Zou dit iets te maken kunnen hebben met zijn net nieuw aangeschafte elektrische fiets? en dus het feit dat opa nu uitgerust aan de wedstrijden begint? Wie zal het zeggen. Ook het dubbel van Verschoor/Houmes ging verloren. Het gaat nog een hele klus voor TTVA 3 worden om twee tegenstanders in de stand voor te blijven.

TTVA 4 – Flamingo’s 1   4e klasse  2-3
TTVA 4 kon het net niet bolwerken tegen het Goudse Flamingo’s. Henk Mes won zowel van De Mah als van Ernst. De partij tegen laatst genoemde was echter wel erg snel voorbij (laatste partij van de avond). Bij een game stand van 1-0 in het voordeel van Henk moest de tegenstander opgeven vanwege ernstige hart ritmestoornissen. Dit zorgde wel even voor wat schrik bij beide teams. Ronald Muskiet moest beide tegenstanders feliciteren. Als hij eens wat meer rust in zijn spel zou gaan krijgen zou Ronald dit echt meer punten gaan opleveren. Ook het dubbel van Mes/Muskiet ging verloren, zodat er dus uiteindelijk een 2-3 eindstand op het formulier kwam te staan.

TTVA 5 – Tavernie 1   4e klasse  3-2
TTVA 5 blijft maar winnen. Dit keer was het Nieuwlandse Tavernie de klos. Met twee schitterende winstpartijen was Frank Jaquet ongetwijfeld man of de match. Vooral zijn eerste was er een op karakter. Na een duidelijke 0-2 achterstand wist Frank zich terug te knokken in de partij en zelfs ook nog  de vijfde game met 11-9 naar zich toe te trekken. Jeroen Veth zat iets beter in zijn vel in vergelijking met vorige week. Hij wist nu een partij te winnen. Het dubbel van Jaquet/ de Boom ging in drie games naar de tegenstander. TTVA 5 blijft door het verlies van concurrent Merwestad de verrassende koploper.

TTVA 6 – Trefpunt 4   5e klasse  0-5
TTVA 6 verloor wat geflatteerd van het Trefpunt uit Krimpen a/d IJssel. Zeker in de eerste drie partijen waren er wel wat mogelijkheden op een winstpartij. Maar zowel Nico Barten als Gerrit Verhaar moesten beide tegenstanders feliciteren. Misschien lag de grootste kans op een puntje nog wel in het dubbel. Barten/Verhaar gaven een zeker lijkende overwinning als een vervroegt Sinterklaas cadeautje aan de tegenstanders. TTVA 6 staat laatste met een wedstrijd minder gespeeld.

Dordrecht 14 – TTVA 7   7e klasse  2-3
TTVA 7 maakt er een beetje een gewoonte van om met 3-2 te winnen. In de uitwedstrijd tegen Dordrecht 14 was dit al voor de derde achtereenvolgende keer het geval. Jordie Tanzarella blijft het goed doen. Ook nu was hij beide tegenstanders de baas. Arie Sloof sloot goed aan met een zege op Jan van de Hoek. Het dubbel van Arie en Ruth Sloof laat het een beetje afweten de laatste wedstrijden. Het zou dus ook wel lekker zijn als er eens een wat ruimere zege over de streep getrokken gaat worden, als men echt wil aansluiten bij de kop in de deze poule.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.