De heer J.Penning ontvangt Koninklijke Onderscheiding

24 april 2014 door Hennie van der Zouw
De heer J.Penning ontvangt Koninklijke Onderscheiding

ALBLASSERDAM - Om 9.30 uur op woensdag 23 april reikte burgemeester Blase van Alblasserdam een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer J. Penning ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als ouderling van de Gereformeerde Gemeente in Nederland en als bestuurslid van het districtscomité Zwijndrecht e.o. van de Gereformeerde Bijbelstichting. Van 1990 tot 2002 was de heer Penning (82) bestuurslid/tweede voorzitter van de Stichting tot het verstrekken van christelijk onderwijs op gereformeerde grondslag.

De heer Penning is gekwalificeerd als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd’. Het Kapittel voor de Civiele Orden benoemt hem gelet op de aard, duur, uitstraling en betekenis van zijn activiteiten tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding wordt uitgereikt op de Plantageweg 114b in Alblasserdam.

Foto: Joop Aret.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.